Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sen. Rytu saliu skysciu turio vienetas (10 batu arba 450 litru) ,
Sen. Romos svorio vienetas (12 unciju) ,
Sen. Rusu ilgio matas (1, 067 km) ; Lietuvoje? varsna,
Sen. svorio vienetas; vartotas Babilone, Asirijoje, veliau Graikijoje,
Sen. turio matas, vartotas Lietuvoje XVI-XX a. (apie 0, 25 litro) ,
Pirties g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Porijų g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Smilgių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Stoties g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Ugniagesių g., Daujėnų mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 riekelės kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos 2-3 pievagrybiai 2 šaukšteliai sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus keli šviežio čiobrelio
lapeliai
Gaminimas: Ant kvietinės duonos užtepkite sviesto ir uždėkite plonomis riekelėmis supjaustytų pievagrybių, apšlakstykite pievagrybius aliejumi, papipirinkite ir pasūdykite. Palaikykite sumuštinį kelias minutes kambario temperatūroje, kol pievagrybių galiukai pradės
riestis į viršų. Prieš patiekdami galite papuošti čiobrelio lapeliais. Recepto autorius: Virtuvės mitų griovėjai
|
|
|
|
|