Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 bulvės 1 kg menkės filė 3 morkos 3 svogūnai 500 g grybų Kvietiniai miltai 500 g grietinės Druska Juodieji pipirai Žuvies prieskoniai Aliejus Pomidorų
padažas
Gaminimas: Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame. Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį. Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min. Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti
truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200 C orkaitę valandai, pusantros. Pagardiname pomidorupadažu kai iškepa.
|
|
|
|
|