Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Birštono m., Birštono sav.,
Vytauto g., Birštono m., Birštono sav.,
Žvėrinčiaus g., Birštono m., Birštono sav.,
Birštono g., Birštono vs., Birštono sav.,
Gojaus g., Birštono vs., Birštono sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žuvis (mėgstama) Druska Juodieji pipirai 2-3 skiltelės česnako 100 g šalotinių svogūnų 50 ml konjako 30 g sviesto 100 ml grietinėlės 1 žiupsnelis ciberžolės Žalumynai,
švieži (pagal skonį) 1 citrina
Gaminimas: Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite. Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą. Po to kepkite žuvį griliuje arba orkaitėje (180 laipsnių
1h). Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas. Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų. Patiekite ant neįprastos
medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
|
|
|
|
|