Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Artojų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Artūro Sakalausko g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Ateities g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Audros g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Aukštakalnio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žuvis (mėgstama) Druska Juodieji pipirai 2-3 skiltelės česnako 100 g šalotinių svogūnų 50 ml konjako 30 g sviesto 100 ml grietinėlės 1 žiupsnelis ciberžolės Žalumynai,
švieži (pagal skonį) 1 citrina
Gaminimas: Pasirinktą žuvį išdarinėkite ir gerai nuplaukite. Nusausinę gerai įtrinkite smulkintu česnaku, druska ir pipirais. Jei turite laiko marinuokite apie 1 valandą. Po to kepkite žuvį griliuje arba orkaitėje (180 laipsnių
1h). Pakepinkite smulkiai pjaustytus šalotinius svogūnus svieste, užpilkite juos konjaku ir padeginkite. Palaukite, kol baigs liepsnoti. Alkoholis kaitinamas išgaruoja ir lieka nuostabus aromatas. Pilkite grietinėlę, berkite ciberžolės, druskos, juodųjų pipirų. Patiekite ant neįprastos
medinės ar molinės lėkštės, puošdami šviežiomis žolelėmis ar citrina.
|
|
|
|
|