Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Statybininkų g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Staviškių g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Šermukšnių g., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Šermukšnių skg., Širvintų m., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g varškės 100 ml grietinėlės ar pieno (kambario temperatūros) 2 persikų (šviežių ar konservuotų) 1 saujos aviečių 15 g želatinos 100 g cukraus 1 a. š. vanilinio
cukraus 0,5 l sirupo (tiks nuo konservuotų vaisių) 15 - 20 g želatinos (sirupui sustingdinti)
Gaminimas: 15 g želatinos užpilti liesa kambario temperatūros grietinėlė arba pienu ir palikti brinkti apie 15 minučių. Išsipūtus želatinai kaitinti ją garų voneloėje,
kol visiškai ištirps. Atvėsinti.
Varškę sutrinti ir elektriniu plaktuvu suplakti su paruošta želatina, cukrumi. Masę sudėti į formą ir padėti į šaldytuvą stingti.
Kiek sustingus masei, į ją gražiai ir negiliai įspausti vaisius ir uogas. Tada pagaminti sirupą stingimui. Sirupą
kaitinti su želatina ir maišyti, kol ji ištirps (neužvirti). Atvėsinti. Atvėsusį sirupą supilti ant torto viršaus ir vėl padėti stingti. Skanaus.
|
|
|
|
|