Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g riebios grietinėlės
500 g maskarponės sūrio
250 g trintos varškės "President"
1 mažos dėžutės konservuotų persikų
2 kiaušinių
1,5 šaukšto miltų
1 šaukštelio krakmolo
6 šaukštų cukraus pudros
3 šaukštų vanilinio cukraus
90 g "Dansukker" želė - cukraus "Multi"
1 citrinos
10 g sviesto
7 šaukštų želatinos


Gaminimas:
Kiaušinius iki purumo išplakti su 2 šaukštais cukraus pudros, miltais, krakmolu.
Skardą ištepti sviestu, supilti į torto formą tešlą ir kepti 10 min.
Maskarponę sumaišyti su trinta varške.
Grietinėlę suplakti su vaniliniu cukrumi, likusia cukraus pudra, įšspausti pagal skonį citrinos ir sumaišyti su sūrio mase.
Supilti trintus persikus, išmaišyti.
Įmaišyti želatiną, paruoštą pagal instrukciją ir atvėsusią įmaišyti į torto masę.
Supilti ant biskvito ir palaukti, kol atšals.
Kadangi aš puošiau tortą kiviais, tai jo viršų užpyliau plonu sluoksniu kiviams atsparios želės, pagamintos iš 100 g abrikosų kompoto ir 90 g želė - cukraus "Multi''.
Po to puošti pagal savo fantaziją.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai