Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pipirlapių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pipirmėčių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pipirnių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Pirmūnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Pyvesos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Ledams: 1 stiklinė pieno (1 stiklinė = 225 ml) 2/3 stiklinės cukraus Žiupsnelis druskos 1 + 0,5 stiklinės riebios grietinėlės 5 kiaušinių tryniai 1 arbatinis šaukštelis vanilės
ekstrakto Aviečių įdarui: 1 + 0,5 stiklinės šviežių aviečių 3 valgomi šaukštai cukraus 1 valgomas šaukštas degtinės arba aviečių likerio (arba vyšnių, arba juodųjų serbentų – kokio tik širdis geidžia!)
Gaminimas: 1. Į šaldiklį įstatyti 1.5 L talpos sandariai
užsidengiantį indą, kad jis gerai įšaltų. 2. Į didoką dubenį supilti grietinėlę. 3. Vidutinio dydžio dubenyje išplakti trynius. 4. Pieną pakaitinti su 2/3 stiklinės cukraus ir žiupsneliu druskos. Kai pradės kilti garai, pieną nukelti nuo ugnies ir plona srovele pilti į trynius, viską
pastoviai ir intensyviai plakant šluotele. 5. Kai visas pienas bus supiltas į trynius, viską perpilti atgal į tą patį puodą, kuriame kaitintas pienas, ir kaitinti ant silpnos ugnies, pastoviai maišant, kol mišinųs pradės tirštėti, ir, į jį įkišus švarų šaukštą, jo paviršius pasidengs plona
kremo plėvele. 6. Puodą nukelti nuo ugnies. Trynių ir pieno masę perkošti per tankų sietelį tiesiai į dubenį su grietinėle. Supilti vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. 7. Dubenį su ledų mišiniu uždengti plėvele ir įstatyti į šaldytuvą nakčiai, arba 4 – 5 valandom, kad gerai
atšaltų. 8. Atšalusį ledų mišinį pilti į ledų gaminimo mašiną ir sukti apie 30 minučių arba tol, kol ledai sutirštės, priklausomai nuo ledų mašinos šaltumo ir galingumo. 9. Kol ledai sukasi, paruošti įdarą: avietes, cukrų ir degtinę sutrinti šakute. Nereikia ypač ilgai trinti, kol viskas
pavirs į skystą tyrelę – gali likti nesutrintų aviečių gabalėlių. 10. Iš šaldiklio išimti ledams skirtą indą. Į jį sluoksniais dėti paruoštus ledus ir aviečių įdarą. Sudėjus visus ledus ir visą įdarą, indą sandariai uždengti ir įstatyti į šaldiklį, kad ledai pilnai sustandėtų.
|
|
|
|
|