Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kvietinių miltų
2 pak. sausų kepimo mielių
2 arb. š. cukraus
1 arb. š. druskos
400 g liesos varškės
150 ml šilto vandens
2 kiaušinių tryniai
2 valg. š. pieno
Riebalų skardai patepti


Gaminimas:
Miltus persijokite per sietelį į dubenį. Gerai išmaišykite su sausomis mielėmis, berkite cukrų ir druską. Sukrėskite varškę, pilkite vandenį. Plakikliu užmaišykite tešlą. Pradžioje maišykite mažiausiu greičiu, paskui vis didesniu. Maišykite apie 5 min. Tada tešlą palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo ir suminkykite rankomis. Dviem šaukštais plėškite tešlą gabaliukais ir formuokite bandeles. Skardą patepkite riebalais, dėkite ant jos bandeles ir palaikykite šiltai, kol bandelės dar pakils. Aptepkite jas trynių ir pieno plakiniu ir šaukite į iki 250°C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 min.
Miltinis patiekalas paruoštas!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai