Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sportinis batas su vinutemis pade geriau pasispirti,
Smulkesniu dirvozemio daleliu arba dykumu dulkiu ir smelio nupustymas,
Viena is dazniausiu autosominiu recesyviniu budu paveldimu ligu; jos geno nesiotojas yra kas 20? 25 Lietuvos gyventojas: Cistine .....,
Rasytojas, romanu "Bucinys raupsuotajam", "Ugnies upe", "Gimdytoja", "Treza Dskeiru", "Gvaciu kamuolys" autorius (liet.) ,
Italu lakunas, tapes pirmuoju pasaulyje bombarduotoju is lektuvo,
Širvintos g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Žiedo g., Liukonių k., Širvintų r. sav.,
Naujakurių g., Medžiukų k., Širvintų r. sav.,
Pamiškės g., Medžiukų k., Širvintų r. sav.,
Plento g., Medžiukų k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 100g margarino VILNIUS kepiniams 1-2 kiaušiniai 100g cukraus 1žiupsnelis druskos 1 a.š. vanilinio cukraus 1 a.š. kepimo miltelių 150 g miltų Varškės
sluoksniui: 400 g varškės 0,5-1 litras jogurto (be priedų) 3-4 v.š. cukraus (galima ir daugiau) 10-15 g želatinos 2 a.š. citrinos sulčių Uogų sluoksnis: 2 stiklinės juodųjų serbentų uogienės arba šviežių juodųjų serbentų su cukrumi (1 stiklinės talpa apie 100-120
ml)
Gaminimas: Margariną ištirpiname ir išmaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Beriame žiupsnelį druskos, kepimo miltelių ir miltų. Iš tešlos suformuojame biskvitinį lakštą ir kepame orkaitėje 180 laipsnių apie 20-25 min. Kol kepa biskvitas pasigaminame
varškę. Sumaišome visus vaškės sluoksnio ingredientus (želatiną ištirpinti reikia nedideliame kiekyje vandens) ir išplakame su mikseriu. Iškepusį ir atvėsusį biskvitą dedame į torto formą. Jei reikia biskvitą apipjaustome. Ant biskvito sudedame varškės sluoksnį ir dedame į šaldytuvą bent
4 val. Kai pyragas jau sustengęs ant viršaus užpilame juodųjų serbentų. Palaikome šaldytuve dar 1 val. Skanaus!
|
|
|
|
|