Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kiaulienos faršo 1 svogūno 3 skiltelių česnako Mėgiamų mėsos prieskonių - pagal skonį 250 g liesos varškės (būtinai liesos ir jokios kitos) 1 kiaušinio 100 g fermentinio
sūrio Svogūnų laiškų ar krapų (truputį)
Gaminimas: Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti. Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą
kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynais ir sūriu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
|
|
|
|
|