Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas yra napoletana,
Moso skale turi 10 vienetu, kas vienintelis yra pazymetas 10, ir yra skales virsuje,
Kas yra ekleras, beze, blanmanze,
Pyragaiciu rusys: beze- bucinys, blanmanze? baltas valgis, o ka reiskia ekleras,
Koki samoksla anaglijoje renge Gajus Foksas,
Rasos g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Rytinė g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Rūko g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Saulėtekio g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Skrydžio g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kiaulienos faršo 1 svogūno 3 skiltelių česnako Mėgiamų mėsos prieskonių - pagal skonį 250 g liesos varškės (būtinai liesos ir jokios kitos) 1 kiaušinio 100 g fermentinio
sūrio Svogūnų laiškų ar krapų (truputį)
Gaminimas: Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti. Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą
kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynais ir sūriu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
|
|
|
|
|