Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laurų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Laurų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdakiemio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdynėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Lazdynų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g varškės 120 g. sviesto 150 g cukraus 1 šaukštelio kepimo miltelių 1 šaukštelio vanilinio cukraus 2 kiaušinių 200 g miltų 150 g džiovintų abrikosų 3 šaukštų abrikosų
džemo
Gaminimas: Išlydykite sviestą ir leiskite pravėsti. Abrikosus užpilkite karštu vandeniu ir palikite. Varškę sutrinkite su kiaušiniais iki vientisos masės. Tada į gautą masę įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų ir išlydytą bei pravėsusį sviestą. Viską išmaišę suberkite miltus,
sumaišytus su kepimo milteliais. Tada abrikosus nusausinkite, susmulkinkite, suberkite į tešlą ir išmaišykite. Kepkite 160 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Iškepusį pyragą aptepkite abrikosų džemu.
|
|
|
|
|