Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ka vidutiniskai 920 kartu per diena padaro 3-4 metu vaikas,
Burbonai, Valua, Karolingai, tai Prancuzijos karaliu dinastijos, o kieno dinastija buvo Sansonai,
Anot legendos, dievas sukures zeme, viska kas liko numete i kampa, taip atsirado salis .....,
Kuris gyvunas prakiurus Nojaus arkai uzkiso skyle savo nosimi,
Kokia transporto priemone Grenlandijoj turi pirmumo teise pries visas kitas transporto priemones,
J. Basanavičiaus g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Kaštonų g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Laižuvos g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Šilų g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Vyšnių g., Fermos k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g avižinių sausainių (galima naudoti ir arbatinius - Selga ar pan.), 90 g sviesto, 3 indeliai "Mūsų švelniosios" ar kitos pertrintos varškės, 1 indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 3
kiaušiniai, 1 citrinos sultys. Konservuotų abrikosų arba persikų (galima naudoti ir kitus vaisius/uogas arba išvis gaminti be jų)
Gaminimas: Sausainius susmulkiname (galima kavamale arba tiesiog sudėti į celofaninį maišelį ir sutrinti kočėlu arba mėsos plaktuku). Išlydome
sviestą, jį sumaišome su trupintais sausainiais. Į sausainių-sviesto masę dar galima įpilti porą šaukštų romo/brendžio/amareto, kad būtų dar skaniau. Gautą masę suspaudžiame į apvalią kepimo formą (24 arba 26 cm skersmens) ir kepame 200 C karštume orkaitėje 10 min. Kol pagrindas kepa, mikseriu
sumaišome varškę, kondensuotą pieną, citrinų sultis. Įplakame kiaušinius. Iš orkaitės ištraukiame pagrindą, ant jo sudedame pjaustytus abrikosus ir ant viršaus supilame varškės kremą. Kepame 1val 170?C orkaitėje. Išimamus atvėsinkite ir geriausia, jog prieš tiekdami ant stalo, bent porą valandų
palaikytumėte šaldytuve, nes šiltas šis pyragas skanus, o šaltas - tobulas. Iškepusį pyragą galite papuoši vaisiais, uogomis, plakta grietinėle ar dar kitomis dekoracijomis.
|
|
|
|
|