Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karališkių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kareivių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karių Kapų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karklėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karklų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 275 g margarino VILNIUS kepiniams 325 g cukraus 250 ml pieno 250 g miltų 7 kiaušinių 1 pakelio vanilinio cukraus 500 g varškės 1 šaukštelio kepimo miltelių 1 citrinos
sulčių
Gaminimas: Visus miltus, cukrų (125 g), ištirpintą margariną (125 g), 1 kiaušinį, kepimo miltelius ir pusę vanilinio cukraus sudėti į dubenį ir minkyti tešlą. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi. Tuomet tešla išklojame kepimo formą, atkartodami kepimo skardos
formą. 500g varškės, 6 kiaušinius, likusį vanilinį cukrų ir citrinos sultis išplakame su mikseriu. Į gautą masę įmaišome pieną ir likusį margariną. Varškės masę supilame į paruoštą ir tešla išklotą kepimo formą. Kepame varškės pyragą 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių, po to sumažinkite
temperatūrą iki 150 C ir kepkite dar bent 40 minučių. Skanaus :)
|
|
|
|
|