Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
1 kiaušinis
200 g varškės
1 stiklinė miltų
0,5 a. š. sodos
druska
truputis acto (sodos nugesinimui)
Įdarui:
1 svogūnas
1 vidutinio dydžio morka
10 g sviesto
druska
malti juodieji pipirai


Gaminimas:
Tešlai pertrinkite varškę, įdėkite kiaušinį, druskos, nugesintos sodos, miltų ir viską išmaišykite.
Įdarui sutarkuokite morką ir įpylę vandens patroškinkite.
Svogūną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite su sviestu.
Sudėkite troškintas morkas ir taip pat pakepinkite.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Tešlą iškočiokite ir formele išspauskite rutuliukus.
Ant rutuliukų dėkite pasigamintą įdarą, sulenkite juos pusiau ir kraštus suspauskite.
Kepkite įkaitintuose riebaluose.
Valgykite karštus.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai