Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g alyvuogių (geriausia įdarytų citrinomis)
100 g varškės
Druskos
50 g aguonų
50 g saulėgrąžų
50 g migdolų
50 g sezamo sėklų
50 g spanguolių, džiovintų


Gaminimas:
1. Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos.
2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus.
3. Rankas sudrėkinkite vandeniu. Šaukšteliu į saują dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių spustelėkite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose prieduose. Valandą ar kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų.
Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai