Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg varškės
150 g sviesto
300 g cukraus
8 kiaušinių tryniai
40 g figos
30 g razinų
20 g džiovintų abrikosų
50 g riešutų
50 g migdolų
2 š cukatos
2 š vanilino


Gaminimas:
Trynius, cukrų ir sviestą sumaišykite ir ištrinkite iki baltumo, varškę kelis kartus pertrinkite per sietelį arba sumalkite mėsmale ir viską sumaišykite. Sudėkite susmulkintus likusius produktus ir gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite kūgį, papuoškite džiovintais vaisiais ir pastatykite šaltai, kad sustingtų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g trintos varškės "President"
3 kiaušiniai
120 g cukraus
1 citrinos žievelė
7 g vanilinio cukraus
0,5 šaukštelio ciberžolės
1 šaukštas krakmolo
0,5 puodelio džiovintų vyšnių
Glazūrai:
0,5 šaukšto cukraus
1 šaukštas sviesto
3 šaukštai pieno
2 šaukštai kakavos


Gaminimas:
Į varškę įmušame kiaušinius, cukrų, sutarkuotą citrinos žievelę, ciberžolę, krakmolą ir išplakame.
Po to įmaišome džiovintas vyšnias.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame varškės apkepo masę. Kepame 50 minučių 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iš nurodytų produktų pasiruošiame glazūrą ir apkepą ištepame gauta glazūra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai