Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Lukšio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Paeismilgio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Palangos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Paparčių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Parko skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g miltų, stiklinė kefyro, 0.5 šaukštelio sodos, šiek tiek druskos, cukraus.
Įdarui: 500 g 9% riebumo varškės, 2 kiaušiniai, 200 g fermentinio
sūrio, 0.5 stiklinės kefyro, truputis baziliko, druskos
Gaminimas: Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos
dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru, suberkite druską, baziliką, įmuškite vieną kiaušinį ir dar vieną trynį (baltymą atidėkite). Paruoštą varškę sukrėskite ant paruoštos tešlos, užbarstykite burokine tarka tarkuoto sūrio. Tešlos kraštais pridenkite įdarą, vidurį
palikite neuždengtą. Tešlą pyrago viršuje ištepkite kiaušinio baltymu. Kepkite 210 laipsnių karštumo orkaitėje 40–50 min. Karštą pyragą patiekite su grietine. Miltinis patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|