Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 pakeliai plombyro skonio varškės (galite naudoti ir paprastą varškę ir maskarponės sūrį)
1 pakelis želatinos
500 g braškių
200 ml jogurto
2 pakeliai sausainių
100 g margarino arba sviesto
2 valgomi šaukštai brendžio


Gaminimas:
Sausainius susmulkinti sumaišyti su ištirpintu sviestu ir brendžiu ir gauta mase iškloti torto formos dugną. Dėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Varškę išsukti su jogurtu (jei naudosite paprastą varškę įdėkite cukraus pagal skonį), sudėti pusę braškių supjaustytų į keturias dalis ir pilti ištirpintą želatiną, pastoviai maišant. Kai varškės masė pradės stingti, sukrėsti ją ant ataušusio torto pagrindo. Torto viršų papuošti likusiomis braškėmis. Kai viršutinis sluoksnis sustings, galite dar pilti želė sluoksnį. Žiemos metu į varškę dedu trintas šaldytas braškes su cukrumi. O šviežias naudoju tik papuošimui.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitas:
3 kiaušiniai
30g margarino VILNIUS kepiniams
75g cukraus pudros
50g miltų
25g krakmolo
Varškės masei:
500g varškės
200g grietinės (20%)
200g cukraus
25g želatinos
100ml pieno
700g braškių


Gaminimas:
Baltymus atskirti nuo trynių.
Baltymus suplakti, pridedant cukraus pudros.
Į šią masę po vieną dėti trynį ir atsargiai maišyti šaukštu.
Viską gerai išmaišius, pridėti miltų ir krakmolo.
Sudeti į formą ir kepti įkaitusioje orkaitėje 15-20min.
Varškės masės paruošimas:
Želatiną užpilti pienu 20 minučių.
Suplakti varškę, cukrų ir grietinę.
Želatiną ištirpinti (bet neužvirinti) ir sumaišyti su paruošta mase.
Į apvalią formą sudėti:  biskvitą+sluoksnį varškės kremo+braškes+ sluoksnis kremo ir t.t.
Atvėsinti 1 val. šaldytuve.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai