Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vanaginės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanaginės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vanagiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g varškės, liesos 200 g natūralaus jogurto, lieso 50 g cukraus 100 g mėlynių arba šilauogių 100 g braškių 2 šaukštų Želatinos 1 apelsino sulčių ir tarkuotos žievelės 180 g
meduolių
Gaminimas: Meduolius sutrupinkite. Varškę kartu su cukrumi, apelsino sultimis ir jogurtu suplakite plaktuvu. Želatiną išbrinkinkite pusėje stiklinės šalto vandens ir ištirpinkite garų vonelėje (tik neužvirkite), praaušusią, supilkite į varškės kremą ir
gerai išmaišykite. Į kekso formą, silikoninę arba paprastą, išklotą maistine plėvele (bus lengviau išimti) suberkite pusę uogų, tada pilkite kremą, dėkite pusę meduolių, vėl uogas, kremą ir meduolius. Nakčiai formą dėkite į šaldytuvą. Prieš tiekdami išverskite tortą į pailgą lėkštę ir
papuoškite apelsino žievelėmis, uogomis.
|
|
|
|
|