Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, nuo kurio kilo sestojo menesio pavadinimas,
Augalijos tipas eurazijos siaureje, kuriame vyrauja samanos, kerpes, zemaugiai krumai ir puskrumiai,
Augalijos tipas, kuriame vyrauja daugiameciu kserofitiniu zoliu bendrijos,
Augalines, gyvulines, mikrobines ir chemines kilmes produktai, kuriais seriami gyvuliai,
Augaliniai riebalai,
Svarainių g., Liepkalnio k., Šiaulių r. sav.,
Šilelio 4-oji g., Liepkalnio k., Šiaulių r. sav.,
Šilelio 6-oji g., Liepkalnio k., Šiaulių r. sav.,
Bartos g., Lieporių k., Šiaulių r. sav.,
Lieporių g., Lieporių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Varškėtukams: 2 pakeliai varškės 1 stiklinė miltų 1 kiaušinis 1 žiupsnelis druskos
Padažui: 40 g sviesto 200 g grietinės 1 žiupsnelis
druskos
Gaminimas: Visus produktus sumaišyti ir išminkyti tešlą. Susukti į ritinėlius, kiek paspausti ir supjaustyti, kad gautųsi pailgi gabalėliai. Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti iškilus į paviršių kelias minutes. Padažui sviestą ištirpinti, tada sudėti grietinę ir
įberti druskytės. Kaitinti iki virimo. Patiekiant užpilti varškėtukus paruoštu padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|