Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 stiklinė braškių
1 sauja serbentų (balti, juodi, raudoni)
3 šaukštai "Dansukker" auksaspalvio sirupo ar natūralaus medaus
2 šaukštai citrinos sulčių
 


Gaminimas:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus ar raudonus serbentus, užpilti sirupu ar medumi ir pašlakstyti citrina.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g varškės (trintos)
2-3 šaukštai cukraus pudros
1 saujelė šviežių aviečių
3 šaukštai greitinės
2-3 šaukšteliai medaus


Gaminimas:
Varške, cukraus pudrą, medų ir grietinę išplakti. Į desertinę dėti sluoksniais uogas ir kremą. Tinka ne tik avietės, bet ir braškės bei kitos uogos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai