Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglės g., Jonų k., Kalvarijos sav.,
Janaukos g., Jonų k., Kalvarijos sav.,
Alytaus g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Alyvų g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Ežero g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kalakutienos arba paukštienos 2 morkų, vidutinio dydžio 2 svogūnų, vidutinio dydžio 2 cukinijų, nedidelių ar mažų 2 svogūnų 300 g voveraičių, šviežių 1 - 2 pomidorų 200
g grietinės Aliejaus, kepimui Prieskonių, "Santa Maria" provanso Druskos
Gaminimas: Kalakutieną supjaustome smulkiais gabaliukais. Supjaustome svogūnus, morkas, cukiniją (jei cukinijos odelė stora reikėtų ją nulupti ir išimti sėklytes)pomidorus. Į keptuvę dedame
kalakutieną, morkas ir svogūnus, viską apkepiname. Po to dadedame į keptuvę cukiniją, nuplautas bet neapvirtas voveraites ir dar kepiname, kol cukinija ir voveraitės išleis sultis. Pabarstome priekoniais ir druska. Dadedame į keptuvę supjaustytą pomidorą ir įpalame grietinėlę. Dar patroškineme 10-15
minučių. Skanaus.
|
|
|
|
|