Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienybės a., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viensėdžių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viesulo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vijoklių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Viktorinės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 375 g miltų 1 pakelio (7 g) mielių, sausų 200 ml pieno 2 kiaušinių (1 aptepimui) 100 g sviesto 50 g cukrausų ar uogu
Gaminimas: Persijoti miltus ir įmušti
kiaušinį. Atskiram inde ištirpinti sviestą. Į jį supilti pieną. Pašildyti. Įberti cukrų ir mieles. g miltųkai mielės suputos perpilti visą masę į dubenį su miltais. Užminkyti tešlą ir palikti kol pakils. Iškočioti vieną lakštą. Nuo vidurio į vieną pusę supjaustyti
juostelėmis. Ant sveikos pusės sudėti vaisius ar uogas ir suvynioti kaip vyniotinį. Sujungti abu galus. patepti kiaušiniu ir kepti iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 45min.
|
|
|
|
|