Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: kiaulės storųjų žarnų 0,5 kibiro bulvių 1 didelis svogūnas 150 g kiaulienos spirgučių druskos juodųjų pipirų lauro lapelio mairūno
Gaminimas: Bulves sutarkuoti ir
šiek tiek nusunkti. Įpilti šaukštą druskos, po truputį prieskonių, suberti pašildytus spirgučius ir susmulkintą svogūną. Išmaišyti ir sukrėsti į skrupulingai paruoštas žarnas. Adata subadytus kepti apie 1 val. taukais išteptoje skardoje. Skaniausi - kepti malkomis iškūrentoje kaimo krosnyje.
|
|
|
|
|