Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Degtukų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Demokratų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Didžioji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Diemedžio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Dienos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sluoksniuotos bemielės tešlos 100 g plonai pjaustytos vytintos dešros 50 g sūrio (fermentinio arba mozzarellos) 12 - 15 juodųjų alyvuogių 1 didelis mėlynas svogūnas 1 paprika
(raudona ar žalia) 1 kiaušinis aptepimui
Gaminimas: Sluoksniuotą tešlą šiek tiek pakočiojam, išspaudžiam norimo dydžio veidukus (su stikline ar sausainių formele), aptepame kiaušinio plakiniu, dedame plonai pjaustytos dešros gabalėlius, apibarstome sūriu labai smulkiai tarkuotu
ir darome veidukus – iš alyvuogių akytes, iš svogūno šypseneles ir iš paprikos plaukučius. Dedame į 180 C laipsnių orkaitę keliolikai minučių, kol sūris išsilydys ir gražiai paruduos.
|
|
|
|
|