Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Siule, jungianti abu momenkaulius,
Kaimas Silales rajone, lakuno S. Gireno gimtine,
Turio analizes metodas, pagristas jodo arba jodido oksidacijos ir redukcijos reakcija,
Kriterijus, pagal kuri apsprendziamas tam tikras arealas, kuri rusis uzima gamtoje,
Dokumentas suteikiantis teise kuo nors vaziuoti, kur nors eiti, dalyvauti,
Kybartų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Klaipėdos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Klevų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Knygnešių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Kokolos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 kiaušinių lukštų 200 - 300 g virtos mėsos (kiaulienos, jautienos) 0,5 skardinės konservuotų žirnelių 1 litras sultinio 2 valgomi šaukštai želatinos 2 virtos morkos žalumynai
papuošimui šviežiai malti juodieji pipirai
Gaminimas: Į kiaušinio lukštus galite supilstyti mėsos gabalėlius paruoštus kaip šaltienai, žuvies ar mėsos gabalėlius (jautiena, kiauliena, veršiena ar paukštiena) su daržovėm užpiltus sultiniu (mano variantas) ar
susluoksniuoti vaisinę želė su šviežiom ar šaldytom uogom. Jei gaminsite su vištiena ir vištienos sultiniu, kiaušiniai bus šviesesni nei su jautienos sultiniu. Kiaušinio lukštus reikia gerai išplauti ir išdžiovinti. Išsivirti sultinį su daržovėmis ir mėsa. Aš viriau iš kiaulienos bei
jautienos. Mėsą ir morkas supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti į kiaušinio lukštus kartu su žirneliais bei krapais. Į sultinį supilti želatiną, palikti, kad pabrinktų, po to ištirpinti, įberti pipirų ir užpilti paruoštus kiaušinius. Palikti, kad sustingtų. Kad lengviau nusiluptų
lukštas keletai sekundžių kiaušinį įdėkite į karštą vandenį. P.S. jei įbersite daugiau želatinos kiaušiniai lengviau lupsis ir bus gražesni, bet bus kietesni. Skanaus!
|
|
|
|
|