Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
M. Apeikytės g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Malūno g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Mechanizatorių g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Medžiotojų skg., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Melioratorių g., Molėtų m., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg virtos veršienos 1 l veršienos sultinio 1,5 šaukšto želatinos 100 g grietinėlės druskos pipirų 3-4 ridikėliai
Gaminimas: Želatiną išbrinkiname 1 stiklinėje šalto
sultinio, ištirpiname ir sumaišome su visu sultiniu. Virtą veršieną sumalame, įberiame prieskonių, įmaišome grietinėlės, sultinio, išmaišome ir suvynioję į pergamentinį popierių ar polietileną sustingdome veršienos vyniotinį (dešrą). Sušaldytą masę išvyniojame, supjaustome griežinėliais.
Ridikėlius supjaustome griežinėliais. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis sustingsta, sudedame mėsos ir ridikėlių griežinėlius, supilame visą sultinį ir laikome šaldytuve apie 3-4 val. Prieš patiekdami formą palaikome šiltame vandenyje, išverčiame, papuošiame svogūnų laiškais, ridikėliais,
marinuotais agurkais. Tinka majonezo padažas.
|
|
|
|
|