Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nepirių g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Sodo g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Švenčionėlių g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Utenos g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Kunigiškės g., Kunigiškės k., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g. maltos veršienos, 1 kiaušinis, Sauda veršienos prieskonių, pipirų, maltų džiūvėsėlių, aliejaus kepti.
Gaminimas: Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais ir
šaukštu džiūvėsėlių, gerai išminkome. Rankomis formuojame blynelius, jos dedame ant lentutės, kurioje priberta džiūvėselių. Spaudome iš abiejų pusių iki norimo plonumo. Po to atsargiai, pelio pagalba perkeliam šniceliukus į keptuvę ir apkepam iš abiejų pusių.
|
|
|
|
|