Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:

150 g veršienos
4 bulvės
3 morkos
2 pomidorai
3 svogūnai
50 g. grybų
2 v. š. miltų
0,5 stiklinės sultinio
0,3 stiklinės vandens
3 lauro lapeliai
druska
malti juodieji pipirai
veršienos prieskoniai
5 v. š. aliejaus
Gaminimas:

Veršieną supjaustykite didesniais kubeliais, pasūdykite, pabarstykite pipirais, veršienos prieskoniais ir kepkite keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus, kol mėsa gražiai apskrus.
Nuskustas bulves ir nuvalytus grybus supjaustykite mažais kubeliais, morkas ir svogūnus griežinėliais ir viską apkepinkite atskiroje keptuvėje su 3 šaukštais aliejaus.
Tuomet apkeptą mėsą ir daržoves su grybais sudėkite į gilų troškinimo indą, užpilkite sultiniu, sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus, lauro lapelius, dar, jei norite, įdėkite prieskonių ir troškinkite uždengus apie 25 min.
Trečdalyje stiklinės vandens išmaišykite 2 šaukštus miltų, supilkite į troškinį, išmaišykite ir dar patroškinkite apie 10 min.
Troškinys paruoštas.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai