Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasakai giminingas liaudies epo zanras, kuriam pagrinda dave koks nors tikras ivykis,
Patrauklios isvaizdos, gero skonio ir maistingu savybiu valgio gaminimo technologija,
Kuo vardu buvo mongolu vadas, XIII a. sukures placia imperija,
Ryskis, kuri turetu zvaigzde ar kitas tolimas kosminis objektas, jei jis butu vakuume per 10 pc nuo zemes,
Lesio lauziamoji ...,
Agluonos g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Ajerų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Alyvų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Alyvų Tak., Biržų m., Biržų r. sav.,
Apaščios Kranto g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų veršienos, 1 litras daržovių, 1 šaukštas sviesto, 200 gramų fermentinio sūrio, Druskos pagal skonį Mėsos prieskonių pagal skonį 2 lauro lapeliai, 3 juodieji
pipirai
Gaminimas: Mėsą dedame į verdantį truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdame ant mažos ugnies 1- 1,5 val. Išvirusią mėsą išgriebiame, supjaustome riekelėmis skersai raumenų, sudedame į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste
daržovėmis (morkomis, žiediniais kopūstais, salierais, žirneliais), apšlakstome sviestu ir pabarstome tarkuotu sūriu. Troškintas daržoves sudedame krūvelėmis tarp mėsos, puošiame citrinų, agurkų arba pomidorų skiltelėmis, žalumynais.
|
|
|
|
|