Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių g., Kalnaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Jazminų g., Kalnaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Liepų g., Kalnaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Miško g., Kalnaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Parko g., Kalnaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena, krūtininė, 800 gramų Svogūnai, 1 vienetas Petražolės, 1 vienetas Salierai, 1 vienetas Juodieji pipirai, 3 vienetai Lauras, lapelis, 1 vienetas Grietinė, 1
stiklinė Druska, truputį
Gaminimas: Veršienos krūtininė padalijama pusiau, kad išvirusią būtų patogu supjaustyti. Mėsa dedama į verdantį vandenį ir, subėrus stambiai supjaustytas prieskonines daržoves bei prieskonius, kaitinama ant mažos ugnies apie 1 val. Vėliau pasūdoma. Išvirusi
mėsa supjaustoma taip, kad kiekviename gabale būtų po 2 šonkaulius. Mėsa tiekiama užpilta grietine. Prie šio patiekalo tinka virti žiediniai kopūstai, ryžių ar bulvių košė.
|
|
|
|
|