Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių 1-Oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Eglių 2-Oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Eglių 3-Ioji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ilgoji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žirnių Sodų 1-oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Žąsis, 800 gramų Sviestas, 2 šaukštai Grietinė, 4 šaukštai Morkos, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Petražolės, 1 vienetas Juodieji pipirai, truputį Lauras, truputį Druska,
truputį
Gaminimas: Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir
grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
|
|
|
|
|