Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g rūkyto kumpio
200 g raugintų kopūstų
Padažui:
2 šaukštai sviestoarba margarino
2 kiaušiniai
2 šaukštai garstyčių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai obuolių acto
2 šaukštai baltojo vyno
2 šaukštai sultinio

Gaminimas:
Kumpį išverdame su raugintais kopūstais.
Paruošiame padažą. Dubenėlyje ištirpiname sviestą ir jį atvėsiname. Tuomet sudedame kiaušinių trynius, garstyčias, cukrų, supilame actą, vyną, sultinį ir verdame, kol padažas tampa grietinės tirštumo.
Mėsą supjaustome riekelėmis, užpilame padažu.
Patiekiame šaltą su marinuotais ir šviežiais agurkais, alyvomis, svogūnų laiškais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai