Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tirstas cukraus tirpalas,
Tirstas rukas virs dideliu miestu ir pramones rajonu, susidarantis is dumu ir automobiliu deginiu bei dulkiu,
Tirstas valgis, gaminamas is kruopu, miltu, grustu bulviu ar kt,
Tyrumo, nesuteptumo busena,
Titanas,
Vilties g., Kaniūkų k., Molėtų r. sav.,
Žibėčių g., Kaniūkų k., Molėtų r. sav.,
Jaunimo g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Kalno g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Kemetiškių g., Kemetiškių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g rūkyto kumpio 200 g raugintų kopūstų Padažui: 2 šaukštai sviestoarba margarino 2 kiaušiniai 2 šaukštai garstyčių 2 šaukštai cukraus 2 šaukštai obuolių acto 2 šaukštai
baltojo vyno 2 šaukštai sultinio
Gaminimas: Kumpį išverdame su raugintais kopūstais. Paruošiame padažą. Dubenėlyje ištirpiname sviestą ir jį atvėsiname. Tuomet sudedame kiaušinių trynius, garstyčias, cukrų, supilame actą, vyną, sultinį ir verdame, kol padažas tampa grietinės
tirštumo. Mėsą supjaustome riekelėmis, užpilame padažu. Patiekiame šaltą su marinuotais ir šviežiais agurkais, alyvomis, svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|