Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ringužio g., Nibragalio k., Panevėžio r. sav.,
Kedrų g., Paežerio I k., Panevėžio r. sav.,
Medeinos g., Paežerio I k., Panevėžio r. sav.,
Miglės g., Paežerio I k., Panevėžio r. sav.,
Alksnių g., Pagiegalos k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 400 g virtų grybų Druska 1 svogūnas 1 kiaušinis 1 v. š. džiūvėsėlių Pipirai
Gaminimas: Iš miltų, druskos ir vandens užminkykite pokietę tešlą, įmuškite
kiaušinį ir dar kartą išminkykite. Grybus sumalkite mėsmale, suberkite į juos smulkiai sukapotą svogūną, šaukštą džiūvėsėlių, pasūdykite, pagardinkite pipirais. Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, į jų vidurį dėkite grybų įdaro ir gerai užspauskite kraštelius. Virtinius
dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai jie iškils į paviršių virkite apie 7 min.
|
|
|
|
|