Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušų skg., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Ramunių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Rasos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Rugiagėlių takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Salos takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kiaušinio ~ 100 ml vandens žiupsnelio druskos miltų, kad gautųsi kočiojama tešla kaip koldūnams
Įdarui: ~ 300 g mėsos faršo (kiauliena + jautiena) kiaušinio
trynys druskos džiovinto mairūno žiupsnelis
Gaminimas: Tešlos ingredientus sumaišome, minkome tešlą. Ją kočiojame, išspaudžiame pageidaujamo dydžio skritulėlius, į juos dedame įdaro, užspaudžiame kraštelius, susukame juos "virvute". Virtinukus dedame į pasūdytą
verdantį vandenį ir verdame apie 15 - 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Tiekti karštus su grietine.
|
|
|
|
|