Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 nedidelės kiaulės kojos arba šonkauliukų
300 g šviežių arba šaldytų žaliųjų žirnelių (konservuoti netiks)
2 svogūnai,
keletas kadagio uogų (galima pakeisti ir sausu mišiniu),
2 lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis marinato,
druskos.
daržovių


Gaminimas:
Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės. Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val. Ištraukti kojas.  Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su kiaulės kojomis. Garnyrui tinka virtos bulvės, morkos padažui - garstyčios.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai