Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg šparaginių pupelių
5 šaukštai maltų džiūvėsėlių
3-5 skiltelės česnako
1 šaukštas sviesto
žalių petražolių
druskos

Gaminimas:
Pupeles išvalyti ir išvirti pasūdytame bei šiek tiek pasaldintame vandenyje.
Nupylus dalį vandens, sudėti į pupeles sutrintą česnaką, sviestą, sukapotas petražoles ir truputį paskrudintus maltus džiūvėsėlius.
Pridengti indą, kratant puodą šiek tiek pašildyti.
Patiekti tuoj pat paruošus su jaunomis bulvėmis arba bulvių kroketais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai