Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Benekainių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Benykštaičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bernardinų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Beržyno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bičių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 50 g sraigių actas 3 svogūnai 2 šaukštai aliejaus 200 g dešros 2-3 pomidorai 2-3 česnako skiltelės 2 šaukštai žalumos 1 stiklinė vyno 1 šaukštas
džiūvėsėlių
Gaminimas: Sraiges perplauti ir užmerkti 12 val. į actą. Po to išvirti jas su geldelėmis vandenyje. Išpilti vandenį ir peiliu pradurti kitoje namelio pusėje. Iškepti svogūnus aliejuje. Įmesti dešrą, supjaustytą gabaliukais, česnaką ir žalumą. Įpilti stiklinę vyno ir
įmesti sraiges. Jei vandens mažai, įpilti truputį, kad sraigės būtų padaže. Virti 1 valandą. Įmesti džiūvėsėlius. Po kurio laiko nuimti nuo ugnies ir tiekti.
|
|
|
|
|