Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salija, S. Svilainio firma,
Salidas,
Salida, šokių studija, VšĮ "ANBIKRIJUS",
Šalia Kelio, Kavinė, Rima ir KO IĮ,
Salhaus, Lietuvos ir Vokietijos,
Ragaudžių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Raginėnų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Rambyno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Ramygalos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Ramioji g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 900 g bulvių 110 g krakmolo 1 kiaušinis
Varškės įdaras: 160 g. varškės 1 kiaušinis
Mėsos įdaras: 400 g. jautienos (malta mėsa) 60 g. svogūnų 30 g.
sultinio druska ir pipirai
Gaminimas: Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai. Paruošti cepelinai dedami į
pasūdytą vandenį ir verdami 5 minutes. Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma. Mėsos įdaras: ištroškinta mėsa sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.
|
|
|
|
|