Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 virtų bulvių 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas sviesto 1 kiaušinis 7 šaukštai miltų druska aliejus Įdarui: 400 g pievagrybių 1 svogūnas 2 stiklinės grikių
kruopų druska malti pipirai aliejus kepti
Gaminimas: Įdarui biriai išvirkite grikius. Kol verda grikiai, pakepkite smulkintą svogūną ir pievagrybius. Išvirusius grikius suberkite į kepinį ir dar kelias minutes pakepkite. Gardinkite pipirais,
druska ir palikite truputį atvėsti. Iš virtų bulvių ir pieno sutrinkite košę, įmuškite kiaušinį, berkite miltus, druskos ir maišykite. Į aliejumi pateptą kepimo formą krėskite tris penktadalius bulvių masės. Šonuose suformuokite aukštesnius kraštus. Ant viršaus paskirstykite įdarą,
uždenkite likusia koše. Plokštainį kepkite 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučių. Baigę kepinio viršų patepkite sviestu. Tiekite su grietine.
|
|
|
|
|