Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g morkų
200 g konservuotų pievagrybių
1 svogūnas
1 cikorija
2 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukštai obuolių acto
4 šaukštai alyvų aliejaus
3 šaukštai sviesto
cukrus
druska
1 šaukštas sojų padažo


Gaminimas:
Morkas nuskusti, supjaustyti ir įmesti į verdantį vandenį, pridėjus druskos, cukraus, acto ir šaukštą sviesto. Kai morkos beveik išvirs, nupilti vandenį ir atvėsinti.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti su aliejumi, po to sudėti nusausintus pievagrybius su likusiu sviestu ir šiek tiek pakepinti. Pabaigoje sudėti smulkintas petražoles.
Apipjaustyti cikorijos lapus ir sudėlioti lėkštėje. Ant viršaus dėti morkas su pievagrybiais.
Actą sumaišyti su aliejumi bei sojų padažu ir aplieti salotas.
Tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai