Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 26-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 27-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (1,2 -1,5 kg) 1 a. š maltų saldžiųjų paprikų 1 a. š. kario 0,5 a. š. pipirų druskos 4 v. š. aliejaus 250 g konservuotų trešnių be kauliukų 250 g konservuotų
persikų 2 v. š. sviesto 20 g skaldytų migdolų 2 bananai 400 ml grietinės
Gaminimas: Viščiuko vidų įtrinti paprikomis, kariu, druska ir pipirais, o išorę aptepti aliejumi. Paukštį įdėti į troškintuvą ir pašauti į karštą orkaitę. Kepant dažnai vartyti,
retsykiais apipilti vandeniu. Persikus ir trešnes nuvarvinti. Migdolus paskrudinti ant beveik sausos keptuvės, kad jie šiek tiek parustų. Iškeptą viščiuką įdėti į lėkštę, apibarstyti migdolais ir pridengti. Kepimo metu išsiskyrusias sultis supilti į nedidelį prikaistyvį, sukrėsti
grietinę, užvirinti ir pagardinti prieskoniais. Likusiame svieste per 2 minutes pakepinti trešnes, persikus ir bananus, vos vos pasūdyti. Vaisiais apdėti karštą viščiuką ir patiekti.
|
|
|
|
|