Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiukas (1,2 -1,5 kg)
1 a. š maltų saldžiųjų paprikų
1 a. š. kario
 0,5 a. š. pipirų
druskos
4 v. š. aliejaus
250 g konservuotų trešnių be kauliukų
250 g konservuotų persikų
2 v. š. sviesto
20 g skaldytų migdolų
2 bananai
 400 ml grietinės


Gaminimas:
Viščiuko vidų įtrinti paprikomis, kariu, druska ir pipirais, o išorę aptepti aliejumi. Paukštį įdėti į troškintuvą ir pašauti į karštą orkaitę. Kepant dažnai vartyti, retsykiais apipilti vandeniu.
Persikus ir trešnes nuvarvinti. Migdolus paskrudinti ant beveik sausos keptuvės, kad jie šiek tiek parustų. Iškeptą viščiuką įdėti į lėkštę, apibarstyti migdolais ir pridengti.
Kepimo metu išsiskyrusias sultis supilti į nedidelį prikaistyvį, sukrėsti grietinę, užvirinti ir pagardinti prieskoniais.
Likusiame svieste per 2 minutes pakepinti trešnes, persikus ir bananus, vos vos pasūdyti. Vaisiais apdėti karštą viščiuką ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai