Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 viščiukas (1.2 kg)
2 šaukštai citrinos sulčių
100 g šoninės
1 šaukštelis rozmarinų
1 česnako skiltelė
1 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis vištienos sultinio miltelių
10 mažų svogūnėlių
200 g pievagrybių
300 g šaldytų žaliųjų žirnelių
10 konservuotų svogūnelių
50 g minkšto sviesto
2 šaukštai miltų
žiuspnelis cukraus

Gaminimas:
Viščiuką supjaustyti dalimis. Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti ir apšlakstyti citrinos sultimis.
Plonus šoninė griežinėlius pačirškinti. Keptuvėje likusiuose riebaluose apkepinti vištienos gabaliukus. Mėsą sudėti į puodą, įpilti 1/4 l karšto vandens, uždengti ir troškinti.
Rozmarinus sugrūsti su česnakais, sumaišyti su druska, kartu su pipirais ir sultinio milteliais suberti troškinį. Pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Svogūnėlius nulupti, grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepinti keptuvėje likusiuose riebaluose. Žirnelius suberti į sietelį, perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, suberti žirnelius, paskui suversti į keptuvą su mėsa, grybais bei svogūnais ir šiek tiek patroškinti. Pagardinti pikantiškais prieskoniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai