Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Perkūno g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pievų 1-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pievų 2-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pievų 3-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Pievų 4-oji g., Kulių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 (1 - 1,2 kg) atvėsintas viščiukas 4 skiltelės česnako druskos 3 šaukštai įvairių pipirų mišinio 1 - 2 šaukštai aliejaus
Gaminimas: Viščiuką nuplaukite šaltu vandeniu,
perpjaukite išilgai per krūtinėlę. Viščiuką „išskleiskite“ nugara į viršų, mėsai mušti plaktuku pamuškite krūtinės kauliukus, šlauneles ir sparnelius. Česnakų skilteles supjaustykite į 10 mažų skiltelių ir jas sukaišiokite į šlauneles, padarydami mažas įpjovas aštriu peiliu. Tą patį
padarykite ir su sparneliais, krūtinėle bei nugara. Viščiuką įtrinkite druska, įvairių pipirų mišiniu. Viščiuko kepimui nurodysiu kelis mano išbandytus būdus:
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Viščiuką dėkite nugarėle į viršų. Ant viršaus uždėkite lėkštę ir ant jos puodą su karštu vandeniu,
kad geriau prispaustų. Kepkite viščiuką ant vidutinės kaitros apie 10-15 min. Kepimo laikas priklauso nuo viščiuko dydžio ir jūsų noro valgyti mažiau ar daugiau apskrudusį patiekalą. Apverskite viščiuką ir dar kepkite 10-15 min. Iškepusį viščiuką patiekite nepjaustytą, su šviežiomis
daržovėmis.
2. Viščiuką aptepti aliejumi ir dėkite į kepimo maišelį, prakirpti viršuje skylę. Kepti apie 80 minučių 180 0C orkaitėje. Skanaus :)
|
|
|
|
|