Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g Vištienos krūtinėlės
200 g žaliųjų žirnelių
160 g pievagrybių
40 g kukurūzų miltų
2l sultinio, citrinžolės
140 g svogūnų
3-4 česnako skiltelės
100 ml. sojos padažo
80 g sezamo sėklų aliejaus
200 g makaronų
3 0ml. imbierinio padažo
50 ml. degtinės
Druska
Pipirai


Gaminimas:
Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje. Po to pridėti supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako. Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauti ir sudėti į nuovirą. Virti ant lėtos ugnies. Kai daržovės suminkštės, pridėti makaronų ir žaliųjų žirnelių. Užvirinti ir paskaninti padažu su imbieru, druska ir pipirais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 stiklinės viščiuko sultinio
300-400 g viščiuko mėsos
1 išvirta morka
1/2 stiklinės konservuotų žirnelių
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
2 šaukštai susmulkintų petražolių
1/2 šaukštelio mairūno (Kvapusis mairūnas)
druska
pipirai

Gaminimas:
Užvirinti 3 stiklines sultinio kartu su mėsa ir morka, supjaustyta juostelėmis, įberti žirnelius, mairūną, pipirus ir druską.
Mažame indelyje pašildyti sviestą, suberti miltus ir apkepinti.
Lėtai pilti, maišant, likusį šaltą sultinį.
Sutirštinti sriubą padažu; užvirinti, pabarstyti petražolėmis.
Patiekti su plikytais žirneliais arba bandele.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai