Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuris politikas parase politine autobiografija "luzis prie baltijos",
Kuriu nors prekiu gamyba ar pardavima sutelkusiu kapitalistu susivienijimas didesniam pelnui gauti,
Kuriu nors, dazniausiai vienarusiu, daiktu, turinciu moksline, istorine, menine verte, tikslingas rinkimas,
Kurtke arba .....,
Kuveito administracinis vienetas,
Darbininkų g., Šeduvos m., Radviliškio r. sav.,
Geležinkelininkų g., Šeduvos m., Radviliškio r. sav.,
Geležinkelio Stoties g., Šeduvos m., Radviliškio r. sav.,
Gintaro g., Šeduvos m., Radviliškio r. sav.,
J. Margalio g., Šeduvos m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-2,5 kg vištos, 0,5 l tamsaus nestipraus alaus, 200 ml vandens, 3 skiltelės česnakų, 30 ml citrinų sulčių, Druska, pipirai
Gaminimas: Vištą iš anksto marinuojame su
druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį). Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
|
|
|
|
|