Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 višta
250 ml balto vyno, sauso
150 g svogūnų
3-4 skiltelės česnako
5-7 šakelės čiobrelio
1 pundelis baziliko
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Augalinio aliejaus


Gaminimas:
Susmulkinkite česnaką ir svogūną.
Susmulkinkite bazilikų lapus.
Gerai išvalyta ir nuplautą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūnus ir česnakus apie 2 minutes.
Dėkite vištą ir kepkite apie 15 minučių.
Apverkite ir kepkite dar 15 minučių.
Supilkite vyną, sudėkite žalumynus ir troškinkite pirmiausiai vieną pusę apie 10 minučių, o po to apvertus ir kitą.
Paprasta ir skanu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai